Schoonheidssalon Visage: een weldaad voor lichaam en geest

Schoonheidsspecialiste Ingrid van Krevelen in Maassluis biedt u complete huidverzorging

Naast de behandelingen die op deze pagina beschreven staan, kunt u bij schoonheidsspecialiste Ingrid van Schoonheidssalon Visage in Maassluis ook terecht voor veel andere behandelingen en extra's. Is er bijvoorbeeld iemand jarig of wilt u gewoon eens iemand verrassen? Vraag dan eens naar de cadeaubonnen die feestelijk ingepakt worden met wat huidverzorgingsmonsters.

Een basisbehandeling of een speciale facial naar keuze laat u niet alleen stralen, het heeft ook invloed op uw gemoedstoestand. Want zeg nou zelf: een mooi en gezond uiterlijk heeft toch ook een positieve invloed op uw innerlijk? Wees welkom, ontspan u en laat u verzorgen. U verdient het!
Bel voor een afspraak naar 010-5920636.

Speciale facials

Deze gezichtsbehandelingen  onderscheiden zich van de basisbehandeling door het gebruik van onder andere ampullen. Deze bevatten hoogwaardige werkstoffen die een positieve invloed hebben op de vochthuishouding, celstofwisseling en talgafscheiding van de huid. Na een ontspanningsmassage breng ik een aangepast masker aan, variërend van een vliesmasker tot een peeloffmasker. U ervaart een weldadige behandeling met een stralend resultaat. Ingrid van Krevelen, schoonheidsspecialiste in Maassluis, bekijkt samen met u wat voor uw huid geschikt is.

Jonge vrouw blij na een pedicure van de schoonheidsspecialiste in Maassluis
Schoonheidsproducten van de schoonheidsspecialiste in Maassluis

Massages: compleet, deel of hotstonemassage

De massages in mijn salon in Maassluis hebben tot doel de doorbloeding te stimuleren, afvalstoffen af te voeren en zodoende een volledige ontspanning te bereiken. Zowel op het lichaam, als op het gezicht maak ik gebruik van verfijnde massagecrèmes en essentiële oliën.

U kunt ook kiezen voor een hotstonemassage. Ik gebruik basaltstenen van vulkanische oorsprong. Deze stenen worden verwarmd tot 40 graden en bevatten veel ijzer en magnesium, waardoor ze in staat zijn warmte lang vast te houden en een gelijkmatige warmteafgifte te geven aan uw huid. Het verlicht spierklachten, ontspant en heft een slechte doorbloeding op. Kortom, een weldaad voor lichaam en geest. Maak een afspraak en ik laat uw huid weer stralen.

Cosmetische pedicure

Tijdens een cosmetische pedicure door schoonheidsspecialiste Ingrid wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw voeten. Bij een voetbehandeling worden uw voeten gereinigd, de nagels geknipt en gepolijst, eelt (en likdoorns) verwijderd. Ter afsluiting krijgt u altijd een heerlijke massage, waardoor u weer op wolkjes loopt. U kunt er ook voor kiezen om uw nagels te laten lakken. Na een behandeling zien uw voeten er weer goed verzorgd uit.